Άργος: Ένας φιλανθρωπικός αγώνας ζωής αφιερωμένος στην άτυχη Ασπασία

Μια ιδιαίτερα συγκινητική διοργάνωση έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 25/2 στο γήπεδο του Άργους.

Αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός από τους άλλους.

Ένας φιλανθρωπικός αγώνας γεμάτος ανθρωπιά και αλληλεγγύη, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην Ασπασία, το κορίτσι το οποίο δίχως να το επιλέξει περνάει τον δικό της Γολγοθά με βράχο δίπλα της την μητέρα της.

Όλα έγιναν με συντονισμένη δράση ώστε να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα:

Πιο αναλυτικά, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ναυπλίου και Άργους με πρωτεργάτες τον Νίκο Καραβίδα και τον Χάρη Σελλή κάλεσαν τους συναδέλφους τους από την ομάδα του Πανιωνίου Ν.Σμύρνης για έναν αγώνα του οποίου όλα τα έσοδα θα δίνονταν εξ ολοκλήρου στην Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει οικονομικά σε όλα αυτά που χρειάζεται καθημερινά για την περίθαλψη της. Αυτό έγινε άμεσα πράξη με την θετική απάντηση των παλαίμαχων του Πανιώνιου.

Δίπλα στην Ασπασία ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στέκεται δίπλα στην Ασπασία αγκαλιάζοντας κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να μπορέσει να πληρώσει η μητέρας της νεαρής κοπέλας  τα απαραίτητα νοσήλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την παρουσία του τίμησε τον φιλανθρωπικό αγώνα και ο Μητροπολίτης Αργολίδας, Νεκτάριος.

Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες αλλά δόθηκε επίσης και το ποσό που συγκεντρώθηκε στην κ. Φατούρου η οποία εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε από καρδιάς όσους βοήθησαν.

Οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου κάλεσαν και στην Νέα Σμύρνη τους παλαίμαχους Ναυπλίου και Άργους ώστε να δοθεί συνέχεια στο φιλανθρωπικό αυτό έργο.

Στο γήπεδο βρέθηκαν τέλος Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί άλλοι που θέλησαν να βοηθήσουν την κοπέλα που σώθηκε από την δολοφονική επίθεση του ίδιου της του πατέρα.