Δήμαρχος… πάσης αποδοχής

Διακομματική παρέλαση, από κυβερνητικά στελέχη μέχρι βουλευτές όλων των κομμάτων έγινε προχθές στο Χαϊδάρι κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας του Δημάρχου της πόλης, Βαγγέλη Ντηνιακού.

Ανάμεσα στα 600 άτομα που κατέκλυσαν την αίθουσα, στις πρώτες σειρές βρέθηκαν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και δήμαρχοι της Αττικής, με τον “πατριάρχη” των Δημάρχων, Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη να συγκεντρώνει το περισσότερο χειροκρότημα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου προβλήθηκε και βίντεο με πλήθος έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Β. Ντηνιακός επιβεβαίωσε τον διακομματικό χαρακτήρα της Δημοτικής Αρχής μιλώντας για ένα Χαϊδάρι όπου “τα προβλήματα δεν είναι μπλε, κόκκινα ή πράσινα, επομένως ούτε οι λύσεις τους”. Η αποδοχή που φαίνεται ότι έχει ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στις κάλπες του ερχόμενου Οκτωβρίου, όπου είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί για την επανεκλογή του και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.

Πηγή