ΣΥΡΙΖΑ: Η Διάνα Βουτυράκου νέα συντονίστρια των μικρών think tank που δημιουργεί ο Κασσελάκης

Τη θέση της συντονίστριας τωνμικρών think tank του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει η Διάνα Βουτυράκου. Την είδηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Την ανακοίνωση μικρών «think tank» ανά θεματική που θα συνδράμουν τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Ανακοίνωσε επίσης ότι για τη στελέχωσή τους τον ρόλο της συντονίστριας αναλαμβάνει η Διάνα Βουτυράκου.

Η ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη:

«Ευχαριστώ ολόψυχα τα πολλά μέλη – και ειδικά νέα μέλη – που έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση να συμμετάσχουν στην ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μια Σύγχρονη Αριστερά.

Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή είναι να σχηματιστούν μικρές ομάδες εμπειρογνωμόνων ανά θεματική, με συγκεκριμένη εξειδίκευση, οι οποίες θα συνεργάζονται απευθείας μαζί μου και θα συνεισφέρουν στα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την άρτια στελέχωση αυτών των μικρών “think tank” η Διάνα Βουτυράκου αναλαμβάνει τον ρόλο της συντονίστριας.

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Διάνα τον Μάιο, συνειδητοποίησα ότι είναι μία εξαιρετική επιστήμονας με βαθιά ενσυναίσθηση.

Η Διάνα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στα στελέχη του μέλλοντος. Και θα είναι από εδώ και πέρα στην πρώτη γραμμή ανάδειξής τους μαζί μου».


Πηγή