Το Πέραμα ενώνει σαν γροθιά τους υποψηφίους

Σημαντικά βήματα σημειώνονται στην προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων στο Πέραμα.

Για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Λαγουδάκος κάνει πράξη τις υποσχέσεις του βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό της περιοχής με την απόφαση του να συνεργαστεί με άλλους υποψηφίους.

«Το Πέραμα όλοι μαζί» του Γιάννη Λαγουδάκου με τον συνδυασμό « Πέραμα η Δύναμη μας Εσύ» του Χρήστου Γαρυφάλλου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπορεύονται στον εκλογικό αγώνα. Έτσι, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και εγωισμούς φροντίζουν μαζί να αφουγκραστούν τα προβλήματα του Περαματιώτικου λαού και να δώσουν λύσεις σε ουσιαστικά προβλήματα. Εξάλλου, έχοντας ως μότο «τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται από παίκτες αλλά από ομάδες» ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος γνωρίζει τη σωστή συνταγή για τα έργα που χρειάζονται εφαρμογή.

Ας δούμε τη δήλωση του Χρήστου Γαρυφάλλου για τη σύμπλευση με τον συνδυασμό Του Γιάννη Λαγουδάκου:

Συνδημότες, Συνδημότισσες.

Αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με τον Συνδυασμό ”Πέραμα Όλοι Μαζί” του Γιάννη Λαγουδάκου, με γνώμονα το καλό του Περάματος.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΥΜΕ τις δυνάμεις του Δημοτικού Συνδυασμού ”Πέραμα η Δύναμη μας Εσύ” αφουγκραζόμενοι την θέληση του Περαματιώτικου Λαού που με μεγάλη επιθυμία του μας ορίζει να βάλουμε τέλος στην κατάθλιψη του Περάματος.

Το ΠΕΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ. Με κριτήριο την Εμπειρία, τις Γνώσεις και τις Ικανότητες του, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την εκλογή του Γιάννη Λαγουδάκου και του Συνδυασμού ”Πέραμα όλοι μαζί”.

Με ενδεικτική Συμμετοχή δύο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μας στο Ψηφοδέλτιο και ουσιαστική συμμετοχή στελεχών μας στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν έως την μέχρι τώρα Πορεία μας, αλλά και όσους μας στηρίζουν στην απόφαση μας να συνεχίσουμε στον συγγενή Συνδυασμό στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου Περάματος.

Χρήστος Γαρυφάλλου

Επικεφαλής Συνδυασμού ”Πέραμα η Δύναμη μας Εσύ”