Η αντιπεριφερειάρχης Αττικής Σοφία Κορωναίου στην πρωτοβουλία μαθητών για την ανακύκλωση

«Η συμμετοχή των μαθητών και η ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα γιατί ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι δείγμα πάνω από όλα πολιτισμού…», ανέφερε.

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, Σοφίας Κορωναίου, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννη Σταθόπουλου και του Αντιδημάρχου Παιδείας, κ. Παναγιώτη Γκόνη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (1/3) στο Δημαρχείο της πόλης, συζήτηση με θέματα «Ανακύκλωσης – Σεβασμού σε Δημόσιους Χώρους».

Η συζήτηση που είχε στόχο την ανάπτυξη δράσεων ανακύκλωσης, φροντίδας και σεβασμού στα σχολεία, έγινε μετά από πρωτοβουλία των τριμελών επιτροπών των 15μελών και των διευθυντών των τεσσάρων Γενικών Λυκείων και των δυο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής ενώ παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Βασίλης Τραυλός, η Σχολική Σύμβουλος Αειφορίας κ. Χριστίνα Παπαζήση και ο Σχολικός Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Ρούσσος.

«Η συμμετοχή των μαθητών και η ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα γιατί ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι δείγμα πάνω από όλα πολιτισμού…», ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Σοφία Κορωναίου συγχαίροντας τους μαθητές για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που αναπτύσσουν, καταλήγοντας:

«Από τη μεριά μας, οι δράσεις στα θέματα ανακύκλωσης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Υλοποιείται ήδη με μεγάλη επιτυχία το πρότυπο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού ενώ θα λειτουργήσει πιλοτικά και το πρόγραμμα «Μικρές πράσινες γωνιές, στα σχολεία».

Πηγή