Δημοτικές Εκλογές 2019: Πρωταθλητής και στις εκλογές ο Σπύρος Λιβαθινός

Δημοτικές Εκλογές 2019: Ο συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ του Σπύρου Λιβαθινού, απόλυτο φαβορί στις εκλογές του Δήμου Μαραθώνα.

Οι μετρήσεις στα επιτελεία κομμάτων και υποψηφίων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου έχουν πάρει φωτιά, με το αποτέλεσμα στους περισσότερους Δήμους να παραμένει ανοιχτό, λόγω και του συστήματος της απλής αναλογικής.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει στο Δήμο Μαραθώνα, όπου το φαβορί για τη νίκη μοιάζει να έχει ξεκαθαρίσει με το ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου.

Παρά το γεγονός ότι ο εκλογικός χάρτης στον Δήμο Μαραθώνα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί (με άλλους υποψήφιους να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους και άλλους να ανακοινώνουν μέσω social media την πρόθεσή τους να ηγηθούν ενός σχήματος και να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο), ο Σπύρος Λιβαθινός προβάλλει ήδη από αναλυτές ως αδιαφιλονίκητο φαβορί έναντι των αντιπάλων του έχοντας πάρει σαφές προβάδισμα από το ξεκίνημα της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ του υποψηφίου Δημάρχου Μαραθώνα, έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα λανσάροντας μια πρωτοποριακή και άκρως οργανωμένη καμπάνια (όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο) πείθοντας το σύνολο της κοινωνίας για το τεχνοκρατικό πλάνο διοίκησης και το όραμα του Σπύρου Λιβαθινού και των συνεργατών του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που πολλοί από τους υπόλοιπους συνδυασμούς δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη υποψηφίους, ο Σπύρος Λιβαθινός ανακοινώνει σταδιακά έναν προς έναν τους υποψήφιους συμβούλους που θα βρίσκονται στο πλευρό του, έχοντας παρουσιάσει ήδη επίσημα το 1/3 των ψηφοδελτίων του.

Κι ανάμεσα στα ονόματα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας είναι και ιδιαίτερα «βαριά» εκλογικά χαρτιά, που μέχρι πρότινος εμφανίζονταν βάσει φημολογίας να έχουν συμφωνήσει με άλλους υποψήφιους δημάρχους. Ωστόσο, η δυναμική της υποψηφιότητας Λιβαθινού στο Δήμο Μαραθώνα μοιάζει να αποκτά κάθε μέρα που περνά ολοένα και μεγαλύτερη ισχύ!

Πηγή