Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης δεσμεύεται για επιστροφή στο μεσαίωνα και τη φεουδαρχία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παραμείνει πρόεδρος της ΝΔ ακόμα και μετά την… ήττα του στις Ευρωεκλογές.

Σάλο και σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση έχει προκαλέσει η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ερώτηση του Newsbomb.gr σχετικά με το ασφαλιστικό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «αν μία επιχείρηση, με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων, αλλάξει την 5ημερη εργασία σε 7ημερη, με επιχειρησιακή σύμβαση και περισσότερες απολαβές και εργασιακά δικαιώματα, αυτό δείχνει ότι είμαστε σε ένα περιβάλλον που αλλάζει. Κράτος, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτές τις συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Μητσοτάκη λέγοντας πως «επιχειρεί να μαζέψει τα αμάζευτα» για την επταήμερη εργασία, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία ότι τα εκλογικά αποτελέσματα της 26ης Μαΐου θα είναι νικηφόρα για το ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πρόεδρος της Ν.Δ. λειτουργεί ως να μην έχει την αντίληψη της πραγματικότητας, δεν καταλαβαίνει σε ποιους μιλάει, νομίζει ότι το κοινό του είναι επιχειρηματίες και golden boys» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και καταλόγισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «δεσμεύεται για επιστροφή στο “μεσαίωνα” και τη φεουδαρχία, έχει χάσει τον έλεγχο και το μέτρο».

Πηγή