Νίκος Ανδρουλάκης: Θυμάμαι το Ευρωπαϊκό στο Παρίσι και τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας για την αγάπη του για το μπάσκετ.

Σε μπασκετικούς ρυθμούς κινήθηκε η συζήτηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Βασίλη Σκουντή, στην εκπομπή «Trace and Chase» στο youtube. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μίλησε για την αγάπη του για το μπάσκετ, τα ινδάλματα που είχε όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Ανάμεσα στις αναμνήσεις που έχει ο κ. Ανδρουλάκης από το μπάσκετ, πέρα από το 1987, ήταν και το πρώτο Ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού στο Παρίσι το 1996, όπου όπως είπε χαρακτηριστικά θυμάται τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρουσία του στα Final-4 του 2000 και του 2007 στα οποία οι «πράσινοι» κατέκτησαν τον τίτλο.

«Έχω συνδυάσει πολλές στιγμές με το μπάσκετ, είναι σαν… σημαδούρες. Πού ήμουν στο πρώτο final-4, πού ήμουν το 1996 όταν πήραμε το πρώτο ευρωπαϊκό. Θυμάμαι τον παπά-Κωστή, τον παπά του χωριού μου που ήταν Παναθηναϊκός και πανηγύριζε. Όλα συνδυάζονται με το μπάσκετ. Στα πρώτα Final-4 στο Τελ Αβίβ και τη Σαραγόσα δεν τα είχαμε καταφέρει, αλλά το 1996 στο Παρίσι πήραμε το Ευρωπαϊκό, θυμάμαι τον Παύλο Γιαννακόπουλο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Έχω πάει σε τρία Final-4, στη Θεσσαλονίκη το 2000 και την Αθήνα το 2007 που τα πήραμε εμείς, και το 2010 στο Παρίσι που πήγε στον τελικό ο Ολυμπιακός αλλά δεν το πήρε», σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.


Πηγή