Άγρια κόντρα Βελόπουλου – Δούρου στη Βουλή

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στο Twitter κατηγόρησε τον Κυριάκο Βελόπουλο για συνεχή ψέματα 

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ρένας Δούρου στην αναφορά που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή για την υπόθεση της Μάνδρας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στο Twitter κατηγόρησε τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην τοποθέτησή του στη Βουλή για το πόρισμα της τραγωδίας στα Τέμπη ανέφερε πως όταν γίνει πρωθυπουργός, θα καταργήσει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών γιατί είναι «αντιχριστιανικός» ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως «θέλει να διχάσει την κοινωνία» και ότι δεν είναι χριστιανός.

«Δεν είναι Χριστιανοί όσοι παντρεύονται άνδρες», ισχυρίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Στα όσα είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απάντησε η Ρ. Δούρου. Για την οποία ο Κυρ. Βελόπουλος είπε πως «αθωώθηκε για τη Μάνδρα λόγω παραγραφής].

«Ακούστε κυρία Δούρου, επειδή δια της παραγραφής αθωωθήκατε για τη Μάνδρα, δεν θα μου βγάζετε γλώσσα» είπε ο Κυρ. Βελόπουλος με την τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ του απαντά με ανάρτηση στα social media, μαζί με μία φωτογραφία με κηραλοιφές.

Η απάντηση της Ρένας Δούρου στον Κυριάκο Βελόπουλο

«Ασύγγνωστη άγνοια; Όχι. Χυδαία σπίλωση χαρακτήρα και συνειδητή παραπληροφόρηση από τον Κ. Βελόπουλο στη Βουλή τώρα για την αθώωσή μου στη δίκη της Μάνδρας. Δεύτερη φύση το ψέμα», γράφει στην ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ξεστόμισε σήμερα ο γνωστός για την φαλκίδευση της αλήθειας ηγετίσκος, κ. Βελόπουλος ότι δήθεν η δική μου αθώωση στην υπόθεση για την εθνική τραγωδία που προκλήθηκε από την πλημμύρα στην Μάνδρα το 2017 οφείλεται, δήθεν, σε “παραγραφή”», τονίζει.


Πηγή