Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αποκάλυψη-βόμβα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σε μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κάνοντας λόγο για κυβερνητική παρέμβαση

Σε μία πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε σε δηλώσεις της, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγογια μεθοδεύσεις συγκάλυψης της Κυβέρνησης στο δυστύχημα των Τεμπών.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως προ δέκα ημερών, επιτελείς του Υπουργείου Ανάπτυξης, επισκέφθηκαν το Ελεγκτικό Συνέδριο, που είναι αρμόδιο για τον προσυμβατικό έλεγχο της σύμβασης 717, για να λάβουν διαβεβαιώσεις ότι ο έλεγχος αυτός καλύπτει την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η αποκάλυψη της κυρίας Κωνσταντοπούλου:

«Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 12 μήνες, ένας χρόνος, από το Έγκλημα των Τεμπών. Σήμερα, είχε προγραμματιστεί η ακρόαση μελών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, του Δικαστηρίου δηλαδή που διενεργεί τον προσυμβατικό έλεγχο των συμβάσεων του Ελληνικού Δημοσίου, για τη θέση του Αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Στη διάρκεια της ακρόασης Δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη θέση του Αντιπροέδρου, σε ερώτησή μου προς μία εκ των υποψηφίων, αποκαλύφθηκε ότι πριν από δέκα ημέρες, επιτελείς του Υπουργείου Ανάπτυξης, εκπρόσωποι δηλαδή της Κυβέρνησης, επισκέφθηκαν το Ελεγκτικό Συνέδριο, και ζήτησαν κάποιου είδους απαντήσεις και διαβεβαιώσεις, ότι ο προσυμβατικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στη σύμβαση 717, τους καλύπτει. Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν έχει, εξ όσων γνωρίζω, δημοσιοποιηθεί, αποτελεί συνταρακτική αποκάλυψη, διότι σημαίνει ότι αυτήν την ώρα, μαίνονται παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για το Έγκλημα των Τεμπών. Είναι ένα γεγονός που επεσήμανα αμέσως και ζήτησα και τα Πρακτικά της Διάσκεψης των Προέδρων, και βεβαίως η Πλεύση Ελευθερίας θα κάνει τα πάντα, για να σταματήσουν οι οργιώδεις μεθοδεύσεις συγκάλυψης του Εγκλήματος και υπόθαλψης των υπαιτίων».


Πηγή