Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, έστειλε νέα μηνύματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναλύοντας το διακύβευμα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τονίζοντας την ανάγκη για αυτοδυναμία του κόμματός του.

Μιλώντας για το θέμα που έχει ανακύψει, με τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως τους ζητήθηκε να υπογράψουν μία δήλωση την οποία αρνήθηκαν. Επιπλέον, υπογράμμισε πως ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή αποσύρθηκε από τα ψηφοδέλτια και μάλιστα με προσωπική του πρωτοβουλία.

«Το θέμα των παρεμβάσεων του προξενείου είναι κάτι που θα συζητήσω με τον πρόεδρο Ερντογάν. Πάντα υπήρχαν παρεμβάσεις, αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

«Ο τουρκικός αναθεωρητισμός δημιουργεί μεγάλα ζητήματα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις σχέσεις με την Τουρκία υπογραμμίζοντας πως θέματα που αμφισβητούν την ελληνική εδαφική ακεραιότητα και εθνική κυριαρχία δεν πρόκειται να μπουν στην ατζέντα.

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη:


Πηγή