ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε ο Κακουλάκης – «Με Κασσελάκη είμαστε νεκρός πολιτικός οργανισμός»

Ακόμη και τρεις μήνες μετά τη διάσπαση και μια εβδομάδα πριν το Συνέδριο στελέχη συνεχίζουν να αποχωρούν από το ΣΥΡΙΖΑ.

Την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση με επιστολή του στη στη γραμματεία του κόμματος και στον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας Αντώνη Κοτσακά ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ μέχρι το 2019 και από τους έμπιστους συνεργάτες του πρώην υπουργού μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, Γιώργος Κακουλάκης.

Σημειώνεται ότι στην επιστολή της παραίτησή του ο κ. Κακουλάκης δηλώνει ότι διαψεύστηκαν οικτρά την τετραετία 2019-2023 οι ελπίδες για τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου προοδευτικού πόλου. Όπως σημειώνει στην ίδια επιστολή ο κ. Κακουλάκης ο ΣΥΡΙΖΑ με Κασσελάκη «απλά επιβεβαίωσε ότι το κόμμα αυτό αποτελεί νεκρό πολιτικό οργανισμό» για να επηρεάσει τις εξελίξεις στον προοδευτικό χώρο.

Ο κ. Κακουλάκης πάντως σημειώνει ότι το κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ για εκείνον έχει κλείσει οριστικά και παρά το γεγονός ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ δεν ξεκαθαρίζει ότι τις όποιες αποφάσεις του για το που θα ενταχθεί θα τις λάβει αφού προχωρήσουν οι διεργασίες στην κεντροαριστερά και σίγουρα μετά τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Κακουλάκης αποχωρώντας από το ΟΣΕ τον Οκτώβριο του 2019 αποχαιρετούσε τους εργαζόμενους του οργανισμού με ένα απολογισμό στον οποίο μεταξύ άλλων σημείωνε την υπογραφή Συλλογικής Σύμβαση Εργασίας, την ολοκλήρωση της διπλής ηλεκτροδοτούμενης γραμμής στο βασικό δίκτυo και την επαναφορά στον Οργανισμό των κρίσιμων ειδικοτήτων που μετατάχθηκαν αναγκαστικά την περίοδο 2011-2013.

Πηγή