Μαρινάκης: Μας πλήγωσε όλους η τραγωδία με τον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη

Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα στα γήπεδα. Ένα νέο περιβάλλον στο ποδόσφαιρο. 

Με μια ξεχωριστή αναφορά στην τραγωδία στου Ρέντη που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το θάνατο του 31 αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα αναφέρθηκε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των μέτρων για την είσοδο στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

«Πριν περίπου δύο μήνες μου ανατέθηκε από τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους Υπουργούς να κάνω κάποιες ανακοινώσεις σε μια δύσκολη περίοδο, σε συνέχεια ενός τραγικού περιστατικού που κατέληξε στον θάνατο ενός συμπολίτη μας, ενός νέου αστυνομικού και μας πλήγωσε όλους και δυστυχώς δεν ήταν το πρώτο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Ειδική αναφορά έκανε στα μέτρα που έσπευσε να λάβει η κυβέρνηση μετά την τραγωδία στου Ρέντη. «Πριν περίπου δύο μήνες μου ανατέθηκε από τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους Υπουργούς να κάνω κάποιες ανακοινώσεις σε μια δύσκολη περίοδο, σε συνέχεια ενός τραγικού περιστατικού που κατέληξε στον θάνατο ενός συμπολίτη μας, ενός νέου αστυνομικού και μας πλήγωσε όλους και δυστυχώς δεν ήταν το πρώτο» σημείωσε και υπογράμμισε:

«Τα μέτρα αυτά ήταν μέτρα δυσάρεστα για τους φιλάθλους, για τις ομάδες και είχαν μια φιλοσοφία να δοθούν δύο μήνες και στους αρμόδιους Υπουργούς και στους ανθρώπους του επαγγελματικού Αθλητισμού να γίνουν πράγματα, να γίνουν βήματα και σε κάποιες περιπτώσεις να γίνουν άλματα, να επανεξετάσουμε ένα συνολικό πλαίσιο για να έρθουμε δύο μήνες μετά να κάνουμε κάποιες ανακοινώσεις, ενώ μεσολάβησε και μια πολύ σημαντική νομοθέτηση».


Πηγή