Δημοτικές εκλογές 2019 – Τσιρώνης: Παρουσίαση υποψηφίων της παράταξης του

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιάννης Τσιρώνης παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της παράταξης «ΟΙΚΟ ΑΘΗΝΑ-Εναλλακτική Παρέμβαση Πολιτών», είπε ότι έχει τεθεί σε ανοικτή διαβούλευση με τους δημότες για την τελική του διαμόρφωση.

Με τη βράβευση του από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο της Περιφέρειας Αττικής «Αγ. Γεώργιος», πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, και πρώην αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη η παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης του «ΟΙΚΟ ΑΘΗΝΑ-Εναλλακτική Παρέμβαση Πολιτών» και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Ο κ. Τσιρώνης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου, Γιάννη Κοντογιάννη, υπογραμμίζοντας, ότι παρότι δεν έχει «πια αρμοδιότητα, αναγνωρίστηκε η άριστη συνεργασία μου με τους κτηνοτρόφους αλλά και η άοκνη προσπάθεια να λυθούν χρονίζοντα προβλήματα».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιάννης Τσιρώνης αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα, όπως η προσβασιμότητα των πολιτών στους δημόσιους χώρους , στην ασφάλεια υπογραμμίζοντας ότι τα επίσημα στοιχεία δείχνουν μείωση της εγκληματικότητας στην Αθήνα, στις επιπτώσεις του AirBnb, την έλλειψη από τον δήμο πολιτικής και δράσεων που θα μειώνουν τους ρύπους που επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα και έργων για το περιβάλλον.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019