Μαρινάκης για Σούνακ: Δεν έχει προηγούμενο η ακύρωση της συνάντησης

«Εικάζουμε ότι ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την έκφραση των πάγιων θέσεων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Δεν είναι κάτι που συνηθίζεται. Ψάχνουμε να βρούμε προηγούμενο και δεν βρίσκουμε» σχολίασε δηκτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «εικάζουμε ότι ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την έκφραση των πάγιων θέσεων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα».

Αποκάλυψε πως αυτό το έμαθε η ελληνική πλευρά κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον αρχηγό των Εργατικών.

Υπογράμμισε πως δεν έχει προηγούμενο να γίνεται μια συνάντηση επειδή υπάρχει μια διαφωνία και εκφράσαμε την έντονη ενόχλησή μας.

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών «Διασυρμός στο Λονδίνο: Τα Γλυπτά του Παρθενώνα δεν επιστρέφουν με… γλείψιμο», είπε πως είναι εκτός τόπου και χρόνου. Επισήμανε πως δεν είναι θέμα για αντιπολίτευση.


Πηγή