Αναγνωστοπούλου για Κασσελάκη: «Μάλλον έχει έλλειψη αριστερής ευφυΐας, για να κάνει τέτοια ανάρτηση»

«Θέλουμε να γίνει πράξη η σύγχρονη Αριστερά», ανέφερε η Σία Αναγνωστοπούλου, «εξαπολύοντας» επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.

Νωρίτερα σήμερα (24/11), ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, «εξαπέλυσε» προσωπική ολομέτωπη επίθεση κατά της Έφης Αχτσιόγλου, αναφέροντας ότι «είχαμε την πρώτη μεταπολιτική διάσπαση στην ιστορία της χώρας. Άνθρωποι που γίνονται διασπαστές όχι για ιδεολογικούς λόγους, αλλά επειδή δεν κέρδισαν τις εσωκομματικές εκλογές», μεταξύ άλλων.

«Πρέπει να έχεις έλλειψη αριστερής ευφυΐας, για να κάνεις μία τέτοια ανάρτηση», υπογράμμισε η Σία Αναγνωστοπούλου με αποδέκτη τον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Θέλουμε να γίνει πράξη η σύγχρονη Αριστερά. Ο δικός μας αντίπαλος είναι δεξιά», σημείωσε, ενώ, τόνισε ότι «δεν φεύγεις έτσι απλά από το σπίτι σου» αναφερόμενη στην αποχώρησή της, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα είμαστε απέναντι ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στον Αλέξη Τσίπρα»

«Δεν θα είμαστε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στον Αλέξη Τσίπρα», ανέφερε κ. Αναγνωστοπούλου για την επόμενη μέρα με τη δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας και προσέθεσε πως «απέναντί μας, θα είναι αυτή η κυβέρνηση και οι πολιτικές που ασκεί».

Για την «κόντρα» με τον Παύλο Πολάκη, η ανεξάρτητη –πλέον– βουλευτής ανέφερε ότι «δεν έχω προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά πολιτικές διαφωνίες. Δεν πρόκειται απέναντί μου να είναι πολύ αγαπημένοι σύντροφοι, με τους οποίους έχουμε πορευθεί χρόνια. Διότι, δεν ξέρω αν σε αυτό το όραμα που έχουμε –να στήσουμε ξανά αυτόν τον αριστερό προοδευτικό χώρο– χρειάζονται όλες αυτές οι επιθέσεις, οι οποίες μού φαίνονται θράσους και έλλειψης στοιχειώδους ευφυΐας».


Πηγή