Στο έργο της Κλεισούρας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας

Με γρήγορους ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες στο έργο «Συντήρηση – βελτίωση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο. «Αντιρρίου – Ιωαννίνων» που αφορά το τμήμα Αντίρριο – Μεσολόγγι – Αγρίνιο – Μενίδι.

Οι παρεμβάσεις γίνονται στο οδικό δίκτυο που ξεκινάει από τον Αχελώο και καταλήγει στην Κλεισούρα.

Για την πορεία του έργου ενημερώθηκε σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα, βρέθηκαν στο ύψος της Κλεισούρας, όπου εκτελούνται ασφαλτοστρώσεις.

«Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες παρεμβάσεις βελτίωσης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας, προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ. Οι εργασίες που το προηγούμενο διάστημα είχαν διακοπεί εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, ξεκίνησαν εκ νέου με ασφαλτοστρώσεις και εξελίσσονται ικανοποιητικά, με στόχο το έργο να ολοκληρωθεί εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Έργα στην Κλεισούραsinidisi

Στο έργο περιλαμβάνονται χωματουργικές εργασίες (καθαρισμός τάφρων, αγωγών, κοίτης ποταμών και ρεμάτων άρση καταπτώσεων κ.ά.) επισκευές και συντηρήσεις σε μικρά τεχνικά έργα και αποκατάσταση όπου απαιτείται και φυσικά εκτεταμένες ασφαλτικές εργασίες, με προτεραιότητα σε φθαρμένα ή ολισθηρά τμήματα της οδού. Επίσης, προβλέπονται εργασίες πρασίνου, βελτίωσης της σήμανσης, αποκατάστασης των στηθαίων ασφαλείας, όπως επίσης σήμανση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ασφαλτικών εργασιών κ.ά.

ΠΗΓΗ sinidisi.gr