Στέλεχος Χαριλάου Τρικούπη: Τοξικοί κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ – «Ωχ!» Σπίρτζη

Βαρύ χαρακτηρισμό εξαπέλυσε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από τη Χαριλάου Τρικούπη. 

Τοξικά χαρακτήρισε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη και υποψήφια βουλευτής Βάσια Αναστασίου μιλώντας στο «Open» για το ενδεχόμενο σύμπλευσης των δύο κομμάτων.

«Κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ μου θυμίζουν λίγο τους τοξικούς πρώην που είχαμε, οι οποίοι σε πλήγωσαν, σε άφησαν στα δύσκολα, και όταν σε βλέπουν να είσαι καλύτερα στη ζωή σου, επιστρέφουν και θέλουν να είναι μαζί σου. Να θυμηθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στο 30% συγκυβερνούσε με τους ΑΝΕΛ. Δηλαδή κρίνεσαι λίγο και το πώς συμπεριφέρεσαι όταν έχεις την εξουσία. Επίσης να πω στον κύριο Σπίρτζη, ότι ξέρει πάρα πολύ καλά τις αποφάσεις των συνεδρίων του ΠΑΣΟΚ, γιατί ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Ξέρει ότι μια από τις αποφάσεις περιέχει τον όρο Εθνική Λαϊκή Ενότητα. Αυτό μιλάει για συγκλήσεις στη βάση και προγραμματικές συμφωνίες στη βάση και όχι για συγκόλληση οροφών», είπε η Βάσια Αναστασίου.

Αντιδρώντας στην τοποθέτηση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Σπίρτζης αναφώνησε: «Ωχ!». Καταρχάς η Εθνική Λαϊκή Ενότητα, δεν έχει σχέση με αυτό που λέει η Βάσια. Είναι η απόφαση της 6ης συνόδου της Κεντρικής Επιτροπή. Η Βάσια δεν είχε γεννηθεί τότε. Το ΠΑΣΟΚ για να μαθαίνει και η Βάσια, όταν ψήφισε την Εθνική Λαϊκή Ενότητα ήταν ένα γνήσια πατριωτικό και αριστερό κόμμα. Ιδιότητα που απώλεσε στη συνέχει, κάνοντας τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό», ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Πολιτική αντιπαράθεση Καραγκούνη, Σπίρτζη , Αναστασίου για την κρίση στη Μέση Ανατολή και τον ΣΥΡΙZA


Πηγή