Άδωνις Γεωργιάδης: Καμία πολιτική άποψη από τον κ. Κασσελάκη – Έχει αρχίσει και κουράζει το σόου

Σκληρή γλώσσα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, χρησιμοποίησε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να μην έχει καταθέσει καμία πολιτική πρόταση, ενώ υποστήριξε πως έχει αρχίσει και… κουράζει το σόου, όπως χαρακτήρισε τις εμφανίσεις Κασσελάκη.

«Εγώ δεν έχω TikTok, δεν είμαι TikToker. Ο κ. Κασσελάκης είναι δυνατός σε αυτό, εγώ είμαι δυνατός στο Twitter όπου ο κ. Κασσελάκης είναι πάρα πολύ πίσω», είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν έχω ακούσει ακόμα πολιτικές απόψεις από τον κ. Κασσελάκη. Μέχρι τώρα βλέπω ένα είδους σόου. Πλέον το έχει παρακάνει, έχει αρχίσει και κουράζει λίγο αυτή η ιστορία».

Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό «άσχετος», που έκανε για τον κ. Κασσελάκη, απάντησε: «Είναι προφανές ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα από την πολιτική στην Ελλάδα. Δεν έχει πει τίποτα πολιτικό σε καμία συνέντευξη. Ήταν αξιοθρήνητη η συνέντευξη που έδωσε στην κ. Ζαχαρέα. Είχε εκεί τα χαρτάκια μπροστά του, προφανώς γραμμένα από κάποιον διαφημιστή, δεν είχε ούτε μία πολιτική άποψη, ούτε μία αιχμή».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως «Δεν ευθύνεται για το γεγονός ότι τον ακολουθούν τα κανάλια. Το θέμα είναι πώς το χειρίζεσαι. Εμένα μου έκανε κακή εντύπωση, το πώς μίλησε στους κάμεραμαν τη βραδιά της εκλογικής του νίκης. Μίλησε άσχημα σε εργαζομένους των 800 ευρώ. Την επόμενη ημέρα έλεγε στους δημοσιογράφους «θα έρθετε εδώ πέρα και χωρίς να σας δώσει εντολή η κυβέρνηση». Ποιος είσαι ρε Κασσελάκη; Εδώ έσβησε τη Δόμνα Μιχαηλίδου από το βίντεο. Είναι κωμικό. Είναι πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί και είναι άσχημα. Αν τα κρατήσει αυτά, δεν θα έχει καλό τέλος»

Ενώ τόνισε: «Πήγε χθες στον Βόλο, και καλά ότι φτυάριζε. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης με το φτυάρι του, βοήθησε τους πολίτες στον Βόλο; Θυμάμαι την εικόνα του Γιώργου Παπανδρέου που σκούπιζε το πάτωμα μετά από συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Αυτά δεν είναι εξυπνάδες, είναι συμβουλές Αμερικανών διαφημιστών αλλά στην Ελλάδα δεν πιάνουν».


Πηγή