Φίλης: Ο Κασσελάκης έχει ύφος Τραμπ, Πέπε Γκρίλο – Έχει δυσανεξοία στην Αριστερά

Οξεία επίθεση στον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ιστορικό στέλεχος του κόμματος Νίκος Φίλης. 

«Το φαινόμενο Κασσελάκη αφορά που συμβαίνει και σε άλλα μέρη του κόσμου, το φαινόμενο της μεταπολιτικής, το θέαμα και όχι η ουσία, κάτι σαν Πέπε Γκρίλο ή ακόμα χειρότερα κάτι σαν Τραμπ, σαν ύφος Τραμπ», ανέφερε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Συνεχίζοντας σε ακόμη αιχμηρότερο τρόπο για τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, το ιστορικό μέλος του κόμματος λέει πως ο Στέφανος Κασσελάκης ξεχνάει να μιλήσει για την Αριστερά και όταν μιλάει έχει μια δυσανεξοία, με το ζόρι.

«Αν πηγαίνουμε σε μια μετεξέλιξη από ένα κόμμα μιας ευρύχωρης Αριστεράς που στενεύει σε μια δημοκρατική πράξη, τότε αυτό είναι κακή πορεία για τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε επιπροσθέτως.

Μάλιστα, έκανε λόγο για νέα, τρίτη, ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προχθές, διότι απεμπολεί την ιστορία του και πρόσθεσε ότι δεν αρκεί ότι πάνε 60.000 και ψηφίζουν τον Κασσελάκη για πρόεδρο.

Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά και κατά του πρώην προέδρου Αλέξη Τσίπρα και σε ορισμένα μέλη που πίστευαν προσωπικά σε αυτόν και είχαν αποδεχθεί μια αντίληψη αρχηγικού κόμματος, προχωράνε σε μια αντίληση μεσσιανισμού.


Πηγή