Νίκος Χαρδαλιάς: Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιό του για την Περιφέρεια Αττικής – Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά: Ανανέωση και διεύρυνση, γνώση και εμπειρία

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, συνδυάζει την ανανέωση και τη διεύρυνση, με τη γνώση και την εμπειρία.

Συνολικά, το 44% των υποψηφίων προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία. Τριάντα (30) υποψήφιοι είναι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ενώ άλλοι 63 είναι πρώην Δήμαρχοι, νυν και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ανάμεσα στους υποψήφιους που προέρχονται από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση είναι ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, η Λουκία Κεφαλογιάννη Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, η Πολυτίμη Λεονάρδου Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, ο Θανάσης Αυγερινός Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, ο Βασίλης Κόκκαλης Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, ο Μπάμπης Αλεξανδράτος Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, ο Γιώργος Βλάχος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ο Σταύρος Μελάς πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, η Μαίρη Κουρή πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αττικής, ο Πάρις Ευαγγελίου πρώην Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής.

Περιλαμβάνονται ακόμη οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Τζίνα Αδαμοπούλου, Ηλίας Γρηγορίου, Άννα Μεθυμάκη, Σπύρος Ευσταθόπουλος, Μαργαρίτα Βάρσου, Γεωργία Βλάχου, Σταύρος Βοϊδονικόλας, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη- Αδαμοπούλου, Νίκος Παπαγεωργίου, Μαίρη Αγγελοπούλου, Δήμητρα Αγγελάκη, Γιώργος Αγγελόπουλος, Σοφία Αλυμάρα, Νίκος Ανδρουλακάκης, Φαίη Καλογήρου

Και ο α’ βαθμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει έντονο αποτύπωμα στο ψηφοδέλτιο του Νίκο Χαρδαλιά. Από αυτόν προέρχονται, μεταξύ άλλων, ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, ο πρώην Δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, , ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού Βασίλης Μπούτσης, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου Βασίλης Λώλος, η Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού Άννα Μαρία Τσικρικώνη-Φλώρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γλυφάδας Μπέσσυ Αργυράκη και Άρης Κωνσταντίνης ο Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα Χρήστος Γώγος, η πρώην Αντιδήμαρχος Πειραιά Λίτσα Γιαννακάκου, η πρώην Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Βίκυ Ανδρικοπούλου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Σαλαμίνας Όμηρος Παπασάββας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Άνω Λιοσίων Δημήτρης Καμπόλης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Μεγαρέων Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος, η πρώην Αντιδήμαρχος Αθηναίων Ευαγγελία Κοντοσταθάκου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Παναγιώταρης.

Από το χώρο του αθλητισμού περιλαμβάνονται πρόσωπα που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο και τίμησαν τη χώρα μας διεθνώς. Ανάμεσά τους ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Παπαγγελής, οι Ολυμπιονίκες υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Αντωνάκου και Βούλα Κοζομπόλη, ο Ολυμπιονίκης της πάλης Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο Πρωταθλητής Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, η Πρωταθλήτρια στίβου Έρρικα Πρεζεράκου και οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Νίκος Σαργκάνης, Νίκος Καρούλιας και Βασίλης Κωνσταντίνου.

Περιλαμβάνονται ακόμη η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Σοφοκλής Σχορτσανίτης, η πρωταθλήτρια beach volley Βάσω Καραντάσιου, ο πρωταθλητής στίβου Άγγελος Παυλακάκης, ο διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης Νίκος Ζαβλανός και η Πρωταθλήτρια καράτε Μαίρη Ρηγάτου.

Από τον καλλιτεχνικό κόσμο δίνουν τη μάχη με το με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά γνωστοί καλλιτέχνες με κοινωνικές ευαισθησίες. Ανάμεσά τους οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σταύρος Νικολαϊδης και Κώστας Σόμμερ, ο καλλιτέχνης θεάτρου Σκιών Κώστας Σπυρόπουλος, η σκηνοθέτης-ηθοποιός Γιώτα Κουνδουράκη, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Μάνος Πετούσης, η συγγραφέας-ποιήτρια, Αννα Μπιθικώτση και η επαγγελματίας χορεύτρια-επιχειρηματίας Νικολοβα Χαϊνά- Γκαλένα Βελίκοβα.

Στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά περιλαμβάνονται ακόμη πρόσωπα με καταξίωση στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους χώρο. Ανάμεσά τους η Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού και Περιβάλλοντος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Αλεξάνδρα Πάλλη, ο εκπαιδευτής οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς Κωνσταντίνος Μαρκουϊζος (Ιαβέρης jr.), ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο γιατρός Γιάννης Λύρας, η επιχειρηματίας Χριστίνα Κεφαλογιάννη, ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρας, ο Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. και πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, η Γ.Γ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά Αργυρώ Μαλαχιά, ο γνωστός σεξολόγος Θάνος Ασκητής και ο νικητής του Survivor επιχειρηματίας εστίασης Σάκης Κατσούλης.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλους τους υποψηφίους


Πηγή