Νάντια Γιαννακοπούλου: «Η αγάπη νικά τα πάντα» – Η τρυφερή απάντηση για την επέτειο του γάμου της

Στις φωτογραφίες φαίνεται η Νάντια Γιαννακοπούλου να φιλά τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της

Η Νάντια Γιαννακοπούλου έκανε μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη με αφορμή την επέτειο γάμου της με τον επί 21 χρόνια σύντροφό της, Μάξιμο Μουμούρη.

«Σαν σήμερα 21 χρόνια πριν ξεκινούσαμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί. 21 καλοκαίρια μετά με τρεις υπέροχες κόρες, μετά από τόσες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί… Amor Vincit Omnia (σ.σ. η αγάπη νικά τα πάντα). Σ’ αγαπάω τόσο πολύ», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CuNHh0YKxkY/

Στις φωτογραφίες φαίνεται η Νάντια Γιαννακοπούλου να φιλά τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της. Λίγες ώρες αργότερα η Νάντια Γιαννακοπούλου προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση με την οικογένειά της και με αφορμή την ορκωμοσία της στη Βουλή.

https://www.instagram.com/p/CuO2UDVtewu/

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Στην ορκωμοσία της νέας Βουλής! Ξανα πίσω στα έδρανα της Βουλης με πολλη όρεξη για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας!».

Στην ορκωμοσία της νέας Βουλής που έγινε τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, έδωσε το «παρών» μαζί με τον σύζυγό και τις τρεις κόρες τους, Κατερίνα, Ιωάννα, Γκρατσιέλα.


Πηγή