Μητσοτάκης: Σύσκεψη στο Μαξίμου με Πιερρακάκη και Γεωργιάδη

Στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το σήμα στους υπουργούς πως πρέπει αμέσως να πιάσουν δουλειά και ο ίδιος ξεκίνησε τις επισκέψεις στα υπουργεία κάνοντας την αρχή με το υπουργείο Οικονομικών

Συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι συναντήσεις θα γίνουν σήμερα στις 17:00 και τις 18:00, σύμφωνα με την σημερινή πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Νέος γύρος επισκέψεων στα υπουργεία

Στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το σήμα στους υπουργούς πως πρέπει αμέσως να πιάσουν δουλειά και ο ίδιος ξεκίνησε τις επισκέψεις στα υπουργεία κάνοντας την αρχή με το υπουργείο Οικονομικών.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός αύριο Τρίτη 4 Ιουλίου στις 10:00 θα επισκεφθεί το υπουργείο Υγείας και την Παρασκευή 7 Ιουλίου θα επισκεφθεί το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Την Πέμπτη οι προγραμματικές δηλώσεις

Σημειώνεται πως την Πέμπτη 6 Ιουλίου ξεκινάει στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.


Πηγή