Θάνος Πλεύρης: «Η Νέα Δημοκρατία ήταν πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας»

Πλήθος κόσμου στην προεκλογική εκδήλωση του Θάνου Πλεύρη, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην προεκλογική εκδήλωση του υπουργού Υγείας και υποψήφιου βουλευτή στην Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Θάνου Πλεύρη.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου, ο κόσμος είχε γεμίσει από νωρίς την αίθουσα, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αυτοί που άκουσαν τα όσα είπε ο υπουργός από τα μεγάφωνα που υπήρχαν σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης κατά την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική του εκδήλωση ανέφερε: «Είναι μεγάλη συγκίνηση για μένα η σημερινή μέρα με το πλήθος κόσμου που ήρθε σήμερα. Αισθάνομαι τύψεις που δεν κλείσαμε μεγαλύτερο χώρο αλλά και ικανοποίηση για την τόσο μεγάλη προσέλευση».

Ο υπουργός μεταξύ άλλων μίλησε και για τις ιδεολογικές διάφορες της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «εκτός από τεχνικές διάφορες υπάρχουν και ιδεολογικές διάφορες. Εμείς είμαστε αυτοί που συγκινούμαστε με την παρέλαση στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, όταν βλέπουμε τα Rafale τα πετάνε στον ελληνικό ουρανό. Μας πιάνει η καρδιά μας όταν βλέπουμε τον Φρέντι Μπέλερη να φυλακίζεται από τους Αλβανούς επειδή προασπίζεται τα δικαιώματα της ελληνικής ομογένειας. Μας πιάνει η καρδιά μας όταν πάμε στην Κύπρο και βλέπουμε τα κατεχόμενα».

Παράλληλα ο κ. Πλεύρης έκλεισε την ομιλία του, λέγοντας πως «η Νέα Δημοκρατία ήταν πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Είμαστε η παράταξη που αγαπά την ευθύνη και δεν φοβάται να την πάρει όταν το χρειάζεται η πατρίδα. Είμαστε η «γαλάζια γενιά» που κληρονόμησε τις αξίες των προηγούμενων και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να παραδώσουμε την πατρίδα καλύτερη από αυτή που βρήκαμε. Η ΝΔ είναι πιο ενωμένη από ποτέ και αυτό φάνηκε με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντώνη Σαμάρα και Κώστα Καραμανλή στο Ζάππειο. Την 21η Μαΐου είναι οι εκλογές που θα κρίνουν την αυτοδυναμία. Στηρίξτε τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και δώστε δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σημειώνεται ότι την ομιλία του Θάνου Πλεύρη προλόγισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος στην Ηλεία με τη ΝΔ.

Στην ομιλία παρέστησαν η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, η Πώλα Δαμιανού, η Ματίνα Παγώνη, ο Χάρης Ρώμας, ο Γιώργος Δημόπουλος κ.ά.

«Ευχαριστώ όλους σας που με τιμήσατε με την παρουσία σας στην προεκλογική μου συγκέντρωση. Η μεγάλη προσέλευση ήταν συγκινητική όπως και οι ευχές που άκουσα από εσάς για την υποψηφιότητα μου στην Α’ Αθηνών. Χιλιάδες φίλοι, πολίτες της Αθήνας συνάδελφοι υπουργοί, βουλευτές, συναγωνιστές στην πολιτική ήταν εκεί και κατέκλυσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου.

Υποκλίνομαι στην αγάπη σας και υπόσχομαι ότι θα αγωνίζομαι πάντα για το καλό της πατρίδα μας. Ιδιαίτερη τιμή για εμένα ήταν να προλογίσει την εκδήλωση μου ο πρώην υπουργός, Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Πρέπει να στείλουμε σαφές μήνυμα την 21η Μαΐου με αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και Πρωθυπουργό τον Kyriakos Mitsotakis. Υπάρχει ο κίνδυνος οι ηττημένοι να κάνουν κυβέρνηση και να έχουμε Πρωθυπουργό τον Τσίπρα και Υπουργούς τον Ανδρουλάκη και τον Βαρουφάκη. Πρέπει να συγκρίνετε τις δυο τετραετίες:

Αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή της ΝΔ και να αποφασίσετε τι θέλετε. Θέλετε να προστατεύουμε τα σύνορα μας, να ενισχύουμε τις ένοπλες δυνάμεις ή όχι; 21 Μαΐου πάμε Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά με την Νέα Δημοκρατία», γράφει στην ανάρτηση του την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες ο Θάνος Πλεύρης.

Πηγή