Ρόδος: Βαρύ πένθος στην κηδεία του Νεκτάριου Σαντορινιού

Σε βαρύ κλίμα κηδεύτηκε στη Ρόδο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 50 ετών, έπειτα από διετή μάχη με τον καρκίνο.

Στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη της Ρόδου, βρέθηκαν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τη rodiaki, μεταξύ των πρώτων βουλευτών που έφθασαν στην εκκλησία ήταν οι πρώην υπουργοί, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Χρήστος Σπίρτζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Όλγα Γεροβασίλη, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου και Αλέξης Χαρίτσης.

Το παρών έδωσαν επίσης ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, δήμαρχοι, οι βουλευτές Δωδεκανήσου από όλα τα κόμματα, πρόεδροι επιμελητηρίων, φορέων, συλλόγων και δεκάδες πολίτες.

Το φέρετρο του πολιτικού ήταν σκεπασμένο με δύο σημαίες, μία ελληνική και μία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κηδεία του Νεκτάριου Σαντορινιού τελέστηκε δημοσία δαπάνη “για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος”, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα

Κηδεία Σαντορινιού

Κηδεία Σαντορινιού

Κηδεία Σαντορινιού

Πηγή