Φίλιππος Καμπούρης και Νάσια Κονιτοπούλου: “Μαζί Μπορούν”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φίλιππος Καμπούρης είχε συνάντηση με την Νάσια Κονιτοπούλου μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του νησιωτικού και του παραδοσιακού τραγουδιού και συμφώνησαν να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Μαζί Μπορούμε». Η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου με την κόρη του αείμνηστου βιολιστή και δάσκαλου του νησιώτικου Γιώργου Κονιτοπούλου πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, με τις δύο πλευρές να διαπιστώνουν πως έχουν κοινούς στόχους και όραμα για το μέλλον της Πόλης μας και τον Φίλιππο Καμπούρη να τονίζει: «Είναι χαρά και ιδιαίτερη τιμή για μας να συμπεριλάβουμε στα ψηφοδέλτιά μας την κόρη του Γιώργου Κονιτόπουλου, ο οποίος δόξασε το ελληνικό νησιωτικό τραγούδι και τις Κυκλάδες».
Η Ναξιώτισσα τραγουδίστρια, με τις σπουδαίες συνεργασίες και τις επιτυχημένες συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, κουβάλει τη βαριά κληρονομία και το DNA του πατέρα της Γιώργου Κονιτόπουλου, ο οποίος έγραψε ιστορία στον λαϊκό μας πολιτισμό. Άφησε στον τόπο μας κληρονομιά που μετράει 500 και πλέον τραγούδια από τα οποία τα 70 είναι παραδοσιακά και τα υπόλοιπα συνθέσεις και δημιουργίες δικές του.
Ο Γιώργος Κονιτόπουλος που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα σε ηλικία μόλις 16 ετών κατάφερε πολύ γρήγορα να συνδέσει το όνομά του με το νησιωτικό τραγούδι. Έγραψε και συνέθεσε δημιουργίες που έγιναν γνωστές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η οικογένεια Κονιτοπούλου αγάπησε, τραγούδησε, δόξασε το ελληνικό νησιώτικο τραγούδι και μας έκανε όλους κάποια στιγμή να χορέψουμε, να δακρύσουμε, να αναπολήσουμε τα ελληνικά Κυκλαδονήσια.