Η Μαρία Φωκά κατακεραυνώνει το Νίκο Γεωργιάδη: Τον ξέρω και τον ξέρω καλά

Καταπέλτης είναι η πρώην υποψήφια της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία Μαρία Φωκά, με το. Καταδικασθέντα για παιδεραστία πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Γεωργιάδη.

Δείτε τι έγραψε για τον Νίκο Γεωργιάδη, η κα Φωκά:

Τον Νίκο Γεωργιάδη τον ξέρω, τον έχω συναντήσει πολλές φορές στη ζωή μου.
Τον γνώρισα στο Βερολίνο στο μπαρ του ξενοδοχείου που εμένα όταν επισκεπτόμουν τα κεντρικά μιας εταιρείας για μια επένδυση και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου αν θα την πάρει τελικά η εταιρεία που δούλευα, αυτός μου είπε ότι ήταν σε μια συνάντηση μιας επιτροπής της Κομισιόν για τα δικαιώματα της χελώνας.
Τον ξανασυνάντησα στο Λονδινο σε ένα εστιατόριο, όπου είχα βγει ενω ήμουν εκεί για να περάσω συνέντευξη για μια δουλειά με την πατερσον και ζοχονις στην Νιγηρία, αυτός ήταν εκεί απεσταλμένος μιας επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου για τις επιπτώσεις της λουκούμοσκόνης στους αβοριγινες κατοίκους της αυστραλιας.
Τον συνάντησα στη Ρουμανία στο πιο γνωστό κωλαδικο, όταν για την εταιρεία που δούλευα είχα βγάλει έξω δυο βαρετούς γγ του υπουργείου εμπορίου και μου ζητούσαν μπαξίσι για να προωθήσουν μια άλλη δουλειά, αυτός ήταν εκεί με μια παρέα από τα ΗΕ για μια συνάντηση για τα δικαιώματα των τυφλών πελαργών που μεταναστεύουν στην Κωνστάντζα το καλοκαίρι.
Τον συνάντησα στην Αθήνα, όταν πήγα στην εταιρεία συμβούλων για ένα προγραμμα της ΕΕ και μου είπε, ότι έχει άκρες στις Βρυξέλλες και στην κυβέρνηση για να εγκρίνει το προγραμμα και να πάρει την αμοιβή του.
Τέλος τον ήξερα, όταν φοιτητής μεταπτυχιακός σκοτωνομουν στο διάβασμα και στα ντετ λαηνς , ενώ αυτός έπαιρνε το 12ο μεταπτυχιακό του στις σχέσεις των αγροτών της Φλάνδρας με τους καραγωγεις της Μαλαισίας.
Όταν εγώ ήμουν ασίσταντ με βαρύ προγραμμα αυτός απολάμβανε ακόμη μια υποτροφία του ιδρύματος υποτροφιών του ινστιτούτου για την καλυτέρευση της ζωής των πιγκουίνων της κεντρικής Αφρικής.
Τον ξέρω και τον ξέρω καλά, αυτόν και την κλίκα του, μια ζωή στην καλοπέραση των διεθνών οργανισμών με αποδοχές μεγαλοστελέχους της Τζένεραλ μοτορς και φόρτο εργασίας δημοσίου υπαλλήλου του υπουργείου συγκοινωνιών στο Φουρνα Ευρυτανίας.
Τον ξέρω, τον ξέρω καλά, είναι η γνωστή σοσιαλιμπεραλ κλίκα , οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας αυτοί που κουνάνε το δακτυλο στον κάστανα στις Θεσσαλονίκης γιατί δεν κόβει αποδείξεις, αυτοί που κουνάνε το δακτυλο στον κάτοικο των Πατησίων, που δεν μπορεί να καταλάβει τον πολυπολιτισμό ενώ ο ιδιος βρίσκεται με την κλίκα του στην πολυκατοικία με θυρωρό στο Μανχαταν η στο σπίτι με φρουρά των βόρειων προαστίων.
Τον ξέρω καλά, με τα πτυχία του και τις θέσεις , πτυχία χωρίς κανένα βάρος και θέσεις χωρίς καμία ευθύνη, που θαμπώνει το πόπολο και αναλαμβάνει να το σώσει η ο ιδιος η σαν βοηθός άλλων σωτήρων.
Τον ξέρω καλά αυτόν και τους ομοίους του και δεν έχει κανένα βάθος δεν είναι άριστος σε τίποτα πέρα από το να γλύφει και να έρπει γιατί είναι τεμπέλης κατά συρροή και κατ εξακολούθηση.
Τον ξέρω καλά.

Πηγή: npress.gr