Η Μεγαλοοικονόμου πήγε με ζαρζαβατικά σε εκπομπή: Τι είπε σε Γιακουμάτο για τα… αγγούρια

Μετά τους κουραμπιέδες στο καφενείο της Βουλής, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου πήγε σε τηλεοπτικό στούντιο «συνοδευόμενη» από ένα καλάθι με ζαρζαβατικά.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου, συνεργαζόμενη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει επειδή ο Βασίλης Λεβέντης επέλεξε τον Μάριο Γεωργιάδη κι όχι την ίδια για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, βρέθηκε στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Το καλάθι με τα ζαρζαβατικά βρέθηκε στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του Open, προκειμένου η κ. Μεγαλοοικονόμου να το χαρίσει στον κ. Γιακουμάτο, επειδή σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις του είχε πει ότι η ίδια δεν γνωρίζει από λαχαναγορές.

«Δόξα τω Θεώ έχει αρχίσει να κάνει φροντιστήριο και να μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της», ήταν το πρώτο σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, αλλά το δώρο δεν το δέχθηκε.

«Δώρο δέχεσαι από κάποιον που τον παραδέχεσαι. Εγώ δεν το δέχομαι και της το επιστρέφω για να μαγειρέψει το μεσημέρι, επειδή βλέπω ότι τα προϊόντα είναι φρέσκα, θα της κάνει καλό», συμπλήρωσε ο κ. Γιακουμάτος. «Μπρόκολα και αγγούρια δεν δέχομαι», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου απάντησε:

«Δεν έβαλα αγγούρια. Σε συνέντευξη, που σας είπαν ότι είστε γοητευτικός και φλερτάρετε γυναίκες, είπατε ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Οπότε δεν μπορούσα να σας βάλω αγγούρια. Είστε και ρατσιστής».

«Τη μία με λες σεξιστή. Την άλλη ρατσιστή. Αντε να τριτώσει το κακό με το μυαλό σου», αντέδρασε ο κ. Γιακουμάτος.


Πηγή