Χαμός στην ΝΔ-Τατσόπουλος και Ψαριανός έχουν προβάδισμα στην προεκλογική εκστρατεία ενώ στελέχη της ΝΔ δεν έχουν πάρει ακόμη το χρίσμα!

ΕΜΦΥΛΙΟΣ στην ΝΔ-Τατσόπουλος και Ψαριανός έχουν προβάδισμα στην προεκλογική εκστρατεία ενώ στελέχη της ΝΔ δεν έχουν πάρει ακόμη το χρίσμα!

Δυσαρέσκεια και «γαλλικά» στην Αθήνα, από παλαιά στελέχη που δεν έχουν πάρει επίσημα το χρίσμα, ώστε να ξεκινήσουν την προεκλογική εκστρατεία ή περιορίζονται από κομματικές υποχρεώσεις, και βλέπουν τους αλεξιπτωτιστές που έφερε ο αντιπρόεδρος να έχουν προβάδισμα αλλά και βοήθεια από την ηγεσία του κόμματος που αυτοί υπηρετούν για δεκαετίες.

Δηλαδή τώρα ο Πέτρος κι ο Γρηγόρης οργώνουν τις εκλογικές περιφέρειες και οι νεοδημοκράτες που είναι εξ απαλών ονύχων στην ΝΔ περιμένουν να ανακοινωθεί η υποψηφίοτητα τους.

Τους λέμε ότι μάταια περιμένουν. Ο κ.Μητσοτάκης κι ο κ.Αδωνις έχουν πάρει απόφαση να στηρίξουν τις προσωπίκες επιλογές τους. Οι υπόλοιποι θα περιμένετε στην ούρα να σας ανακοινώσουν με την ανακοίνωση των εκλογών ή δεν θα είστε καθόλου υποψήφιοι αν δεν ειστε καλά παιδιά