Άγρια «κόντρα» Θεοδωρικάκου – Κασσελάκη για τις ψήφους των Σπαρτιατών

Πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Τάκη Θεοδωρικάκου και Στέφανου Κασσελάκη, έπειτα από την απόφαση του Αρείου Πάγου για «βέτο» στο κόμμα των Σπαρτιατών για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

«Μάχη» μεταξύ Τάκη Θεοδωρικάκου και Στέφανου Κασσελάκη «πυροδότησε» το πισωγύρισμα του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλη Κασσελάκη, ο οποίος ενώ εχθές (24/04) ανέφερε πως «οι ψήφοι που θα προκύψουν από τους Σπαρτιάτες είναι ευπρόσδεκτες», ανακάλεσε ύστερα από μερικές ώρες, υποστηρίζοντας ότι «δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά».

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει «μπλόκο» στο κόμμα των Σπαρτιατών για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, τόνισε πως «εμείς δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους. Θέλουμε τις ψήφους όλου του ελληνικού λαού, δεν αναφέρομαι σε πολιτικό κόμμα. Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι εγγύηση σταθερότητας και αλλαγών που έχει ανάγκη η κοινωνία. Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο», μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την άμεση διαγραφή Θεοδωρικάκου

Καταλογίζοντας στο κυβερνών κόμμα πως «όλοι οι ακραίοι χωράνε», ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει τον Τάκη Θεοδωρικάκο για τις σημερινές του δηλώσεις.

«Οι κεντρώοι που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, ας αναρωτηθούν τι σχέση έχουν με αυτά τα “λουλούδια” και ας κάνουν αυτή τη φορά την επιλογή που τους αξίζει», επεσήμανε μεταξύ άλλων, μέσω δημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ας κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του», απάντησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Προτρέποντας άπαντες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικότερα τον Στέφανο Κασσελάκη σε αυτοκριτική, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «ενοχλημένος προφανώς από την κριτική που έκανα ότι εκπροσωπεί έναν απολιτίκ λαϊκισμό και δεν γνωρίζει βασικά πράγματα στη χώρα, διαστρεβλώνει αυτά που είπα:

Είναι αυτονόητο ότι οι πολιτικές δυνάμεις απευθύνονται στο σύνολο του ελληνικού λαού. Ο ξάδελφός του είπε ότι τους είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών. Εκείνον ας εγκαλέσει, λοιπόν, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».


Πηγή