Νίκη: «Τα μαζεύει» ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος – «Καταδικάζω τη βία από όπου κι αν προέρχεται»

Ο βουλευτής της Νίκης προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του ότι οι πιστοί Χριστιανοί «μοιράζουν χαστούκια» στις εκκλησίες

Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος «τα μαζεύει» μετά τις προκλητικές δηλώσεις για την επίθεση συναδέλφου του στην βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη.

Ο βουλευτής μίλησε στο Action24 και ανέφερε ότι η δήλωσή του αφορούσε την Νέα Δημοκρατία και τα «καμώματά» της όπως τα αποκάλεσε, τα οποία «προκαλούν το κοινό αίσθημα».

«Εγώ είπα ότι παραβιάζεται το θέλημα του ελληνικού λαού», είπε και αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ σημείωσε πως εννοούσε ότι «έτσι που κάνετε προκαλείτε το κοινό αίσθημα. Και τους προειδοποίησα με πόνο καρδιάς».

«Είπα ότι είδαμε ακόμα και πιστούς μέσα στην εκκλησία να παίζουν σφαλιάρες και τους ειδοποίησα, ότι θα δείτε και χειρότερα με τα καμώματά σας», διευκρίνισε.

Σε ερώτηση για το αν καταδικάζει την επίθεση είπε «το καταδίκασα και μέσα στη Βουλή», ενώ διέψευσε την πληροφορία ότι έχει κληθεί σε πειθαρχικό από τον πρόεδρο του κόμματος. «Είναι μέγα ψέμα, δεν με κάλεσε ο πρόεδρος στο πειθαρχικό, είμαστε απολύτως συντονισμένοι σε αυτά».

«Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται, δεν το συζητώ. Ήταν ένας στέλεχος ανενεργό και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα και η κεντρική επιτροπή δώσαμε εντολή και διαγράφηκε αμέσως.

Η Νέα Δημοκρατία έχει ταλαιπωρήσει τον κόσμο, έχει εγείρει το κοινό αίσθημα και ο κόσμος αισθάνεται προδωμένος. Οι ψηφοφόροι της Νίκης δεν θέλουμε να ασκούν βία σε κανέναν», είπε ο βουλευτής.


Πηγή