ΣΥΡΙΖΑ για ΕΡΤ: Επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργεια – Επιβεβαιώσαν τον αποκλεισμό του Αντώναρου

«Η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ στο σημερινό μας ερώτημα επιβεβαιώνει απολύτως τον αποκλεισμό του υποψήφιου ευρωβουλευτή Ευάγγελου Αντώναρου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ένοχη σιωπή από την ΕΡΤ παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑΠΣ ζήτησε απαντήσεις για τον αποκλεισμό του Ευάγγελου Αντώναρου από τηλεοπτικό πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης.

«Η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ στο σημερινό μας ερώτημα επιβεβαιώνει απολύτως τον αποκλεισμό του υποψήφιου ευρωβουλευτή Ευάγγελου Αντώναρου από τη δημόσια τηλεόραση. Τούτου δοθέντος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιφυλάσσεται για κάθε περαιτέρω ενέργεια» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχε καλέσει την ΕΡΤ να εξηγήσει για ποιον λόγο, «ενώ η ίδια απευθύνθηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος σήμερα το πρωί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να της υποδειχθεί υποψήφιος ευρωβουλευτής για να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ υποψηφίων κι άλλων κομμάτων (καθώς ακύρωσε ο καλεσμένος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), όταν της ανακοινώθηκε το όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου αρνήθηκε, ακυρώνοντας την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».


Πηγή