Νέα Αριστερά σε ΣΥΡΙΖΑ: Κάποιοι έχουν ιστορία στους κοινωνικούς αγώνες απέναντι στον Μητσοτάκη

«Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδό θαυματοποιούς», σχολιάζουν επίσης από τη Νέα Αριστερά

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν οι πηγές της Νέας Αριστεράς λέγοντας πως «οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδό θαυματοποιούς».

«Ευτυχώς κάποιοι έχουν ιστορία και πεπραγμένα στους κοινωνικούς αγώνες απέναντι στη Δεξιά και τον κ. Μητσοτάκη, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που υπηρέτησαν πίστα τη δεξιά ιδεολογία και την ιδιοτέλειά τους και συνεχίζουν να το κάνουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά από τη Νέα Αριστερά.

Τι δήλωσαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν πυρά κατά στελεχών της ΚΟ αναφέροντας: «Η κυρία Αχτσιόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και για μια ακόμη φορά περιορίστηκε στο να κάνει “αντιπολίτευση” στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία… ξέχασε να αναφερθεί μέχρι και την επισήμανση της “αφηρημάδας” της από τους δημοσιογράφους.

Την ίδια στιγμή ο κ. Χαρίτσης δίνει συνέντευξη στην Καθημερινή όπου ο τίτλος και το περιεχόμενο επικεντρώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια δεν έχουν να πουν κάτι για το κόμμα τους και για το τι πρεσβεύει;».

«Η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Την ίδια στιγμή γίνεται πλέον φανερή και η πρόθεση, αλλά και η επιδίωξη τους να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση. Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με …τιμές. Μην πάει χαμένος τόσος κόπος», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.


Πηγή