ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας από τον Παύλο Μαρινάκη

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Στέφανο Κασσελάκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τα όσα ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μεταξύ άλλων και για το άρθρο του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για ψέματα και συκοφαντίες ως προς το περιεχόμενο του άρθρου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιδόθηκε σ’ ένα κρεσέντο λαϊκισμού και τοξικότητας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Σε νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας επιδόθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, κύριος Παύλος Μαρινάκης.

Ανακάλυψε «λεφτόδεντρα», «θεωρίες συνωμοσίας», «ακροδεξιές αλλά και ακροαριστερές αντιλήψεις» μέσα σε ένα συνονθύλευμα που προφανέστατα έχει προκαλέσει στο μυαλό του η κατάρρευση της πλαστής εικόνας που κατασκεύασαν για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως και των ποσοστών αποδοχής της από την κοινωνία.

Ο πανικός αποτελεί τον χειρότερο σύμβουλο και η προσπάθεια απαξίωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και του Προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη πέφτει στο κενό.

Κι επειδή, όπως και ο πρωθυπουργός στο συνέδριο του κόμματος του, έτσι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε στις Ευρωεκλογές τον χαρακτήρα των Εθνικών Εκλογών και της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, να γνωρίζει πως εμείς είμαστε έτοιμοι να «ξαναζυγιστούμε». Κι ας θυμηθεί τα λόγια του όταν θα έχει πλέον απτές αποδείξεις για την αποδοκιμασία των πολιτών προς την διακυβέρνηση του».


Πηγή