Μητσοτάκης και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Αττικό την Κυριακή

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται το Αττικό νοσοκομείο 

Επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο θα πραγματοποιήσουν από κοινού ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η επικεφαλής υποψήφια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, την Κυριακή, 7 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη των κ.κ. Μητσοτάκη και φον ντερ Λάιεν είναι προγραμματισμένη να γίνει περίπου στις 12:00. Αξίζει μάλιστα να τονιστεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται το νοσοκομείο Αττικόν, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχε ενημερωθεί για τις δυνατότητες και τις καινοτομίες που εισάγει στην περίθαλψη των ασθενών ενώ είχε συνομιλήσει και ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό της Μονάδας.

Στο μεταξύ, η επικεφαλής υποψήφια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα παραστεί στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα στις 7 Απριλίου. Το γεγονός σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας της ενόψει των ευρωεκλογών του 2024.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα απευθυνθεί στους συνέδρους στην εκδήλωση την Κυριακή μαζί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.


Πηγή