Στέφανος Κασσελάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξάγει ακρίβεια, υποκλοπές και συγκάλυψη

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Γαύδο έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Από τη Γαύδο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Απαντώντας στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Κασσελάκης έγραψε:

«Από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, από τη Γαύδο, στέλνω τους χαιρετισμούς των ακριτών μας που φυλάττουν Θερμοπύλες. Χθες ο Πρωθυπουργός με αποκάλεσε “εισαγόμενο”. Δε βλέπω τον χαρακτηρισμό ως προσωπική μομφή, αλλά ως μομφή απέναντι σε όλους τους ομογενείς που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Και απέναντι σε όλα τα παιδιά που έφυγαν με τη χρεοκοπία της χώρας από το κόμμα του και που τους ζητάει να επιστρέψουν. Για να τους πει μετά εισαγόμενους επιχειρηματίες, εισαγόμενους επιστήμονες, εισαγόμενους ανθρώπους». Πρόσθεσε ότι «στις 9 Ιουνίου ζητάει και τη δική τους ψήφο. Θέλει την ψήφο “εισαγόμενων ψηφοφόρων”, κατά τη λογική του. Ο ίδιος, είναι ο πολιτικός που μίλησε για εισαγόμενη ακρίβεια, προτού οι πολίτες καταλάβουν τελικά ότι η ακρίβεια είναι δικό του προϊόν».

Κατέληξε λέγοντας ότι «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικός των εξαγωγών. Εξάγει ακρίβεια. Εξάγει καταπάτηση του Κράτους Δικαίου. Εξάγει συγκάλυψη. Εξάγει υποκλοπές. Εξάγει ανασφάλεια. Εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων. Στην Ευρώπη δεν τον αγοράζουν».


Πηγή