Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της Έλενας Ακρίτα – Κατηγορίες για συκοφαντία

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι στρέφεται δικαστικά κατά της Έλενας Ακρίτα.

Οι χθεσινές αναφορές της Έλενας Ακρίτα κατά της συζύγου του πρωθυπουργού, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείου, ενώ αναμένεται να ζητηθεί η άρση της ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

«Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της.

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική”, ανέφερε χθες στην επίμαχη ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

“Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο”, έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα. “Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα”, καταλήγει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή