Νίκος Ρωμανός: «ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονται μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας»

Νέα επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στα κόμματα της αντιπολίτευσης, στον απόηχο της συζήτησης επί της προτάσεως μομφής στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, καταλογίζει σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ότι «τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», σε σημερινή του (28/03) δήλωση.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ρωμανού:

«Όπως δήλωσε χθες ο κ. Παππάς, η συνεννόηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας είχε προηγηθεί του δημοσιεύματος που ο κ. Ανδρουλάκης παρουσίασε την Κυριακή ως αιτία για την κατάθεσή της. Βάσει της αποκάλυψης Παππά, τα δύο κόμματα “ντίλαραν” μεταξύ τους, έχοντας προφανώς πλήρη γνώση του δημοσιεύματος πριν αυτό κυκλοφορήσει.

Επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, ούτε το τι οδήγησε στο μοιραίο δυστύχημα, ούτε το πώς θα αποτραπεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αδυνατώντας να την αντιμετωπίσουν πολιτικά, όπως συμβαίνει σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια.

Το είδαμε με την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης για να κλείσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους φυλακή, όσο κυβέρνησαν, όπως έχει παραδεχτεί ο δικός τους Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, αλλά κατ’ ουσίαν και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. Το είδαμε με τη δήλωση Πολάκη ότι «για να κερδίσουν τις εκλογές πρέπει να βάλουν κάποιους φυλακή.

Σήμερα το βλέπουμε μπροστά από τις κουρτίνες με τις άθλιες δηλώσεις Φαραντούρη και την εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών και πίσω από τις κουρτίνες με τα “ντιλαρίσματα” που καταδεικνύουν οι δηλώσεις Παππά».


Πηγή