Πλεύση Ελευθερίας: Στηρίζουμε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που προανήγγειλε ότι θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για τα Τέμπη, θα στηρίξει η Πλεύση Ελευθερίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας: «Η Πλεύση Ελευθερίας αυτονοήτως θα στηρίξει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τις οργιώδεις και συνεχιζόμενες ενέργειες συγκάλυψης του Εγκλήματος των Τεμπών και των κραυγαλέων κυβερνητικών ευθυνών για το έγκλημα. Είναι, άλλωστε, η Πλεύση Ελευθερίας που έχει προσκαλέσει όλα τα Κόμματα να κάνουν σχετικές ενέργειες από τις 7 Μαρτίου, με πρόταση μομφής στο Προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής. Και είναι η Πλεύση Ελευθερίας που καλεί σταθερά κι επίμονα τον κ. Μητσοτάκη να έρθει στη Βουλή να απολογηθεί.

Όπως επισημαίνει το κόμμα: «Η πρόταση μομφής είναι οφειλόμενη ενέργεια απέναντι σε μία Κυβέρνηση και έναν Πρωθυπουργό, αλλά και σε μία Κοινοβουλευτική Κυβερνητική Πλειοψηφία, που θεωρούν ότι ούτε ο θάνατος 57 ανθρώπων κι ο τραυματισμός 180, επί διακυβέρνησής τους και εξαιτίας πράξεων και παραλείψεών τους, δεν είναι γεγονός για το οποίο οφείλουν να απολογηθούν. Μια Κυβέρνηση που επιχειρεί ακόμη και σήμερα να κατηγορήσει τα θύματα και τις οικογένειές τους για να καλύψει τις ευθύνες της».


Πηγή