Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη για τις «πολιτικές βδέλλες»

Υψηλοί τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ 

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε εξέλιξη της πολιτικής αντιπαράθεσης για το θέμα της τραγωδίας των Τεμπών.

Νωρίτερα κατά την ενημέρωση των συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε την αντιπολίτευση και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια εργαλειοποίησης της υπόθεσης των Τεμπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης συνέχισε και σήμερα τα ολισθήματα, εξαπολύοντας για μία ακόμη φορά ύβρεις που προσβάλλουν όχι την αντιπολίτευση, όπως ίσως νομίζει, αλλά τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών και τους συγγενείς τους.

Επέμεινε στον άθλιο χαρακτηρισμό «πολιτικές βδέλλες» προσπαθώντας να μειώσει την προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι για την τραγωδία που οδήγησε στον θάνατο 57 νέων ανθρώπων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ του επιστρέφει τον χαρακτηρισμό. Τον ενημερώνουμε πως «πολιτικές βδέλλες» είναι εκείνοι που συνεχίζουν να ασελγούν στη μνήμη των αδικοχαμένων ανθρώπων.

«Πολιτικές βδέλλες» είναι όσοι προσπαθούν να καλύψουν πολιτικά πρόσωπα εκμεταλλευόμενοι την θέση τους, θεωρώντας πως δεν χρειάζεται να λογοδοτούν στον ελληνικό λαό.

«Πολιτικές βδέλλες» είναι όσοι προσπαθούν να καλύψουν τους εμπλεκόμενους πολιτικούς.

«Πολιτικές βδέλλες» είναι εκείνοι που κρύφτηκαν χθες αφήνοντας άδεια τα κυβερνητικά έδρανα, ενώ την ίδια στιγμή παρακολουθούσαν με αγωνία από τα θεωρεία οι συγγενείς των θυμάτων.

Ο χαρακτηρισμός αυτός ανήκει σε όσους συνεχίζουν να δείχνουν ασέβεια στο αίμα και τον κόπο των Ελλήνων πολιτών. Που δεν ενδιαφέρονται για το γεγονός πως η μεγάλη πλειοψηφία υποφέρει από την ακρίβειά και την υπερφορολόγηση, ενώ παράλληλα διακατέχεται από αίσθημα ανασφάλειας που αφορά ακόμη και τις καθημερινές του μεταφορές.

Ο κύριος Μαρινάκης θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη εκ μέρους του πρωθυπουργού, κ. Μητσοτάκη αλλά και του κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή που χθες απουσίαζαν από τη Βουλή, παρά να κουνάει το δάχτυλο σε όσους αγωνίζονται για να βγει η αλήθεια στο φως.

Όσο συνεχίζουν να ασελγούν στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών και να αγνοούν τον πόνο των συγγενών, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω. Θα στέκεται δίπλα τους, μέχρι τη δικαίωση τους».


Πηγή