ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση για την απόφαση της ευρωπαϊκής επιτροπής για τα Τέμπη

Έπειτα από την ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης που ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις που συνδέονται με το έγκλημα στα Τέμπη «εξέφρασε στους συνεργάτες του την ικανοποίησή και την ανακούφιση του για την σημερινή ομόφωνη απόφαση της ευρωπαϊκής επιτροπής #PETI».

«Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών θα απασχολήσει και τις αρμόδιες επιτροπές του ευρωκοινοβουλιου, την TRAN και την LIBE. Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στους συνεργάτες του οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν δικαίωση και θα τη βρουν, δυστυχώς όμως μακριά από τη χώρα τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, σε άτυπη ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι υπάρχει «συγκάλυψη» του εγκλήματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η ταχύτητα με την οποία η Κυβερνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δοκίμασε να συγκαλύψει ένα έγκλημα δημιούργησε την αίσθηση στους ίδιους ότι θα τα καταφέρουν. Ξέχασαν ότι το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια αντοχή. Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας και για αυτούς που εγκλημάτησαν και για αυτούς που δοκίμασαν να τους καλύψουν. Το να γνωρίζεις την αλήθεια είναι εύκολο, το να την ακολουθήσεις δύσκολο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς κύριε Μητσοτάκη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Πηγή