ΠΑΣΟΚ: Σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Βούλα Κεχαγιά – «Για την ταμπακιέρα… κουβέντα»

ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζονται οι διαξιφισμοί για τον δανεισμό των κομματικών media από τον Στέφανο Κασσελάκη

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με το ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά να τονίζει πως η εκπρόσωπος Τύπου της αντιπολίτευσης, Βούλα Κεχαγιά, στην τελευταία δική της ανακοίνωση δεν απάντησε ουσιαστικά… τίποτα!

«Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε επτά παραγράφους για να μην απαντήσει τίποτα για την ταμπακιέρα. Λέξη για τον δανεισμό των κομματικών media από την εταιρεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ή για τον λαβύρινθο διασύνδεσης των επιχειρήσεων του», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε επτά παραγράφους για να μην απαντήσει τίποτα για την ταμπακιέρα.

Λέξη για τον δανεισμό των κομματικών media από την εταιρεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ή για τον λαβύρινθο διασύνδεσης των επιχειρήσεων του.

Την «πιστεύουμε» πάντως ότι ο εν δυνάμει Υπουργός του κ. Μητσοτάκη επέλεξε το Delaware ως επιχειρηματική του έδρα για το …άριστο κλίμα και όχι γιατί δεν χρειάζεται να καταβάλει μια σειρά από φόρους όπως ο φόρος εισοδήματος και επί των πωλήσεων ενώ επιπλέον τα μέλη και οι διαχειριστές μιας Delaware LLC είναι ανώνυμοι, προστατεύοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Υ.Γ. Σε αυτόν τον σύνδεσμο https://www.europarl.europa.eu/committees/et/product/product-details/20170307MIS00101 θα μπορούσαν να διαβάσουν τι αναφέρεται για το Delaware στην έκθεση της ειδικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Panama papers. Θα περάσει και πιο ευχάριστα η ώρα στον θάλαμο μέχρι τη σκοπιά».


Πηγή