Λατινοπούλου: «Ο γάμος είναι ιερό μυστήριο, δεν έγινε για να ντύνεται νύφη ο Μπάμπης»

Η πρόεδρος του κόμματος, «Φωνή της Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου τόνισε τα αυτονόητα για ακόμη μια φορά

Με τις δημοσκοπήσεις να την ανεβάζουν μήνα με τον μήνα ολοένα πιο ψηλά και με μια δυναμική παρουσία «εν είδει αντιπολίτευσης» παντού, κυρίως στα social media και σε οτιδήποτε αφορά την τρέχουσα επικαιρότητα, η δραστήρια πρόεδρος της Φωνής της Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου προχωρά μπροστά.

Μιλώντας στην Espresso, η κυρία Λατινοπούλου σχολίασε και το νομοσχέδιο που πέρασε προ ημερών από την Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, κάτι που η ίδια είχε καταδικάσει απερίφραστα.

Ερ: Γιατί μια νέα γυναίκα να λέει ηχηρό «όχι» στον γάμο των ομοφυλοφίλων και μάλιστα σε μια εποχή που ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας αμφισβητείται έντονα από τη νεολαία;

«Γιατί είναι κόντρα στη λογική, στην επιστήμη, στην ηθική και τη θρησκεία. Είναι ανήθικο και ύβρις. Γιατί με πρόσχημα τα παιδιά τα δίνουν βορά στον καθένα που θα έχει την οικονομική δύναμη για να τα εκμεταλλευτεί. Γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων δεν υπάρχει. Ο γάμος είναι ιερό μυστήριο της Εκκλησίας μας. Δεν έγινε για να ντύνεται νυφούλα ο Μπάμπης και ο Μήτσος και να παραγγέλνουν παιδιά από το διαδίκτυο. Ούτε, φυσικά, μπορώ ως γυναίκα να δεχτώ την εμπορευματοποίηση της μήτρας. Τραγικά πράγματα. Και όλα αυτά την εποχή που βάλλεται πανταχόθεν ο θεσμός της πυρηνικής οικογένειας, η κυβέρνηση προσπαθεί να του δώσει τη χαριστική βολή. Να ξέρετε πως, όταν δυναμώσει η Φωνή Λογικής, θα κάνουμε τα πάντα να ακυρώσουμε αυτόν τον άθλιο νόμο που δυστυχώς ψήφισαν τα 2/3 της «κεντροδεξιάς» κυβέρνησης της Ν.Δ.. Ούτε ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ δεν τα τόλμησε αυτά και τα έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αδιανόητο».

Η κυρία Λατινοπούλου, συνέχισε, λέγοντας: «Αλλά και πάλι, ένα παιδί δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες πως χρειάζεται μόνο αγάπη για να μεγαλώσει σωστά. Χρειάζεται άπειρα πράγματα. Χρειάζεται όρια, εκπαίδευση, μόρφωση, παιδεία, αλλά πάνω απ’ όλα πρότυπα. Αντρικό και γυναικείο. Και να έχει το δικαίωμα να πει τις ιερές λέξεις «μητέρα και «πατέρας». Αλήθεια, όλοι αυτοί που βγαίνουν στα πάνελ και είναι υπέρ της υιοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ θα ξεγράφανε έτσι εύκολα τη μανούλα τους από τη ζωή τους; Θα θέλανε για μητέρα τους τον Μπάμπη ή τον Μήτσο; Δεν το πιστεύω. Υποκριτές είναι, λοιπόν».


Πηγή