ΣΥΡΙΖΑ: «Η Άννα Ασημακοπούλου δεν είναι μέλος στο iSYRIZA – Κάποιος χρησιμοποίησε το mail της»

Η ανάρτηση του Λευτέρη Κρέτσου προς την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Μέσω ανάρτησης στα social media, ο Λευτέρης Κρέτσος, πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη δική του απάντηση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε αναφέρει πως «ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές», εννοώντας την υπόθεση της αποστολής newsletter από το γραφείο της.

Χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Κρέτσος αναφέρει: «Η κ. Ασημακοπούλου δεν είναι μέλος στον iSyriza. Κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μπορεί όμως να αναζητήσει θεσμικά την ip address για να μάθουμε και εμείς ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία. Θα είμαστε στο πλευρό της».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με αντίστοιχη ανάρτησή της είχε αναφέρει: «Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις. Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες».


Πηγή