Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Αντί να απαντήσει για τις καταγγελίες, επιτίθεται ευθέως στη Δικαιοσύνη»

Μαίνεται η πολιτική «κόντρα» για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ μάλιστα παραγγέλθηκε νωρίτερα εισαγγελική έρευνα. Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα σήμερα (05/03), γνωστοποιήθηκε πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχωρά στη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφων σχετικά με την ύπαρξη εταιρείας, την οποία διαθέτει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης και από την οποία δόθηκαν χρήματα προς το ταμείο του κόμματος προκειμένου να καλυφθούν οικονομικές ανάγκες των εργαζομένων.

Αυτή η εξέλιξη έκανε τον επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να περάσει στην αντεπίθεση και να επιτεθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο.

Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα», σε δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη».

«Ο κ. Κασσελάκης, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του, τα τελευταία χρόνια.

Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος», υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.


Πηγή