Ο βουλευτής Θανάσης Παπαθανάσης συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Λάζαρο Κυρίζογλου πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του προς τον κ. Κυρίζογλου για τη νέα του θητεία στην ηγεσία της ΚΕΔΕ, μετά την εντυπωσιακή νίκη της παράταξής του στις εκλογές της ΚΕΔΕ. Επίσης συζήτησαν εκτενώς για τα σύγχρονα θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας και τον μεγάλο ρόλο της Αυτοδιοίκησης στην Ανάπτυξη, την Ευημερία και την Εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο κ. Παπαθανάσης με μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση αφού έχει διατελέσει Δήμαρχος Ναυπάκτου, μέλος του Διοίκησης της ΚΕΔΕ και μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο τοπικών και περιφερειακων αρχών στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο δήλωσε αρωγός στη νέα προσπάθεια του Προέδρου της ΚΕΔΕ και την υποστήριξή του στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση που αποτελεί τον βαθμό διοίκησης που βρίσκεται πιο κοντά στους πολίτες.

Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε την πεποίθησή του για την επιτυχία της νέας προσπάθειας και την επιθυμία του για στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Κυρίζογλου για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων με στόχο πάντα την ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.


Πηγή