Τι απαντά ο Χάρης Δούκας για τον διορισμό του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα

Για αυθαίρετα συμπεράσματα κάνει λόγο ο Χάρης Δούκας

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον διορισμό του γιου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου του Ανδρέα στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Εθνικού Κήπου, ο δήμος Αθηναίων και ο δήμαρχος Χάρης Δούκας προχώρησαν σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ενώ γίνεται λόγος για αυθαίρετα συμπεράσματα.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει πως: «Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δε διόρισε ποτέ Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος).

Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου. Όλοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους. Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να “δολοφονεί” χαρακτήρες».


Πηγή