Κώστας Καραμανλής για Τέμπη: «Δεν θα φύγει ποτέ η σκέψη μου από τους 57 που έχασαν τη ζωή τους»

«Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση», ανέφερε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών την 28η Φεβρουαρίου 2023, εκείνη τη «μαύρη» μέρα που ο χρόνος σταμάτησε στα Τέμπη.

«Η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας, που έχασαν τη ζωή τους. Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση», ανέφερε μεταξύ άλλων σε σημερινή (28/02) δήλωση.

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή:

«Ένα χρόνο μετά, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση.

Όμως, η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, τους τραυματίες και τους επιβάτες που βίωσαν την τραγωδία, και βέβαια τους συγγενείς των θυμάτων. Κανένας δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν, έχουν και θα έχουν πάντα τον σεβασμό μας.

Πολιτικό Γραφείο Κώστα Καραμανλή, βουλευτή Ν. Σερρών».


Πηγή