Νίκος Παππάς: Λευκή επιταγή δεν ζητά και δεν λαμβάνει κανείς – Τι είπε για την Όλγα Γεροβασίλη

Περισσότερα σε λίγο…

Η συγκυρία είναι κρίσιμη, και εμείς συζητούμε ποιος θα επικρατήσεις. Συντάσσομαι με τους ομιλητές που μετέφεραν την αγωνία των ανθρώπων που συνομιλούν, αλλά και για το πώς μπορουμε να εκφράσουμε τον λαό. Αγρότες και φοιτηττές, στηρίζουμε τους αγώνες τους. Η ΝΔ πολλαπλασιάζει την κρίση που ζουν. Θ επιτείνουμε την αγωνία ή θαστειλουμε μήνυμα ενότητας συσπείρωσης και μα΄χης απο το συνέδριο. Θα καταναλω΄σουμε τις 50 απο τις 100 μέρες απο τις ευρωεκλογές ή θα τις επενδύσουμε στη μάχη ενάντια στη ΝΔ; Πρέπει αν επιλε΄ξουμε το 2ο. Σε αυτή την αίθουσα δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά συναγωνιστές. Υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.

Στην προγηγουμενη εκλογική διαδικασία στηρίξαμε κασσελακη αλλά ηπρόταση ασύμβατη. Ο Στέφανος δεν ζήτησε λευκή επιταγή, είχε κι έχει καταγγερμαμμένςε τις υποχρεώσεις. Έλλειμα συλλογικής πολιτικής λειτουργίας το βασικό μας λάθος.

Ο Στέφανος τον πρώτο λόγο να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και να κόψουμε τον βήχα του Μητσοτάκη.

Η Όλγα στέλεχος που συμβάλλει στην παρουσία του κόμματος. Η πιο έμπειρη κοινοβουλευτικά, πρέπει να υπηρετήσει δίπλα στον Κασσελάκη. Υπάρχουν κέντρα που στοιχηματίζουν να έχουμε χαμηλα΄ποσοστά, που δεν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ καταλύτη της επόμενης ημέρας.


Πηγή