Βελόπουλος: Αντεθνικό, αντικοινωνικό και αντιχριστιανικό το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών κάλεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος τους βουλευτές της ΝΔ

Για «φυσιοθεραπεία» στους βουλευτές της ΝΔ προκειμένου να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μίλησε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, επισημαίνοντας πως αυτό που έγινε στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο «δεν ήταν μασάζ αλλά φυσιοθεραπεία».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στράφηκε κατά του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, λέγοντας ότι πριν γίνει δεξί χέρι του πρωθυπουργού ήταν γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και δήλωνε μεταξύ άλλων, ότι ο υποκατώτατος μισθός, οι μειώσεις των μισθών και η διάλυση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας είναι απαραίτητες.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επανέλαβε ότι η Ελληνική Λύση θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο και ζήτησε από τους βουλευτές να πουν ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι. «Είναι άλλο να ψηφίζω γιατί είμαι υπουργός του Μητσοτάκη και άλλο γιατί είμαι ομοφυλόφιλος και με συμφέρει. Να πουν ανοιχτά ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι, γιατί μιλάμε για ασυμβίβαστο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης, κάλεσε στην αυριανή ψηφοφορία, οι πατριώτες βουλευτές της ΝΔ, που σέβονται και τιμούν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να μην ψηφίσουν «το αντεθνικό, αντικοινωνικό, αντιχριστιανικό» νομοσχέδιο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε στην αλλαγή των διαβατηρίων για τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας που ισχύει από προχθές, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας ότι είναι πραγματικά περίεργος να δει τι θα κάνει η κυβέρνηση και αν θα το δεχτεί. «Πραγματικά είμαι περίεργος να δω τι θα κάνετε; Θα γονατίσετε; Γιατί εσείς ήσασταν Μακεδονομάχοι. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε βγήκατε στους δρόμους με τις περικεφαλαίες και τις σάρισες. Τώρα ό,τι κάνει η ΝΔ είναι σωστό και δεν μιλά κανένας», τόνισε.

Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στην πρόταση του εισαγγελέα στην Αλβανία για ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών για τον προφυλακισμένο εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη. Υποστήριξε απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα, ότι σε όλα αυτά που κάνει «μόνο ένα κόμμα αντιστέκεται! Μόνο ένα! Και είναι η Ελληνική Λύση» και ότι γι’ αυτό τη φιμώνουν.


Πηγή